Ons verhaal
wij gaan voor schoonheid

Kwaliteit en design voor een lagere prijs

Wij willen gedenken mooier maken. We vinden dan ook dat een persoonlijk gedenkteken van hoge kwaliteit voor iedereen bereikbaar moet zijn. Een gedenkteken is persoonlijk, uniek en het gaat in de eerste plaats om het gedenken van je naaste. Daarom zijn het design en de kwaliteit twee belangrijke eisen voor een goed gedenkteken.

Het design en de kwaliteit dragen ook bij aan de uitstraling van begraafplaatsen. Zo willen we er aan bijdragen dat begraafplaatsen een nog fijnere plek worden om naartoe te gaan. Als we dit kunnen bereiken, dan zullen meer mensen begraafplaatsen bezoeken om hun naasten te gedenken.

Een kwalitatief goed en persoonlijk ontworpen gedenkteken kan kostbaar zijn. Dat is natuurlijk afhankelijk van het materiaal, de gekozen accessoires, maatwerk elementen en het design. We zien dan ook dat veel mensen die een iets beperkter budget hebben op zoek gaan naar goedkope alternatieven. Nabestaanden komen dan vaak uit bij aanbieders die stunten met ‘goedkope grafstenen’ en showroommodellen. Dat vinden wij erg jammer, want dat is nergens voor nodig.

Wie zijn wij?

Leaf Memorials is een collectie van Den Hollandsche Gedenktekens. Wij ontwerpen, maken en plaatsen al meer dan 70 jaar persoonlijke grafstenen, grafmonumenten, kindermonumenten en urnenmonumenten. We hebben diverse inspiratiewinkels verspreid over Nederland. Kijk voor meer informatie op de website van Den Hollandsche Gedenktekens.

Hoe doen we dat?

Leaf Memorials bestaat omdat we willen laten zijn dat een mooi en kwalitatief goed gedenkteken niet duur hoeft te zijn en dat een goedkope grafsteen juist ook mooi en van hoge kwaliteit kan zijn. Een gedenkteken bevat emotie, moet met zorg en oog voor detail zijn vormgegeven en aan de hoogste kwaliteitsnormen voldoen. Vanuit deze kernwaarden hebben onze ervaren designers de collectie van Leaf Memorials ontworpen: Betaalbare gedenktekens met een mooi design.