Klantervaringen

Wat families zeggen over onze gedenktekens

“Het is een mooie plek geworden.”

Het is er nog niet van gekomen om jullie eerder te mailen over het eindresultaat. We wilden even wachten tot onze zus met kerst in Nederland was en ze het ook zou zien, voordat we reactie zouden geven. We kunnen alleen maar zeggen dat we diep ontroerd waren. Het is echt ongelooflijk mooi geworden en we zijn echt super tevreden met het eindresultaat.

We weten zeker dat onze moeder dit heel erg mooi gevonden zou hebben. Haar handschrift erop geeft de mooie finishing touch en we hebben er al veel mooie reacties op gekregen.

Wij willen Petro en Denise super bedanken voor het maken van het ontwerp, het beantwoorden van al onze vragen en de hele lieve Hulp in dit moeilijk proces. Jullie hebben iets moois neergezet. Dat zullen we zeker niet vergeten en indien iemand het ooit vraagt zullen we het bedrijf zeker aanraden.

maart 2017
Lennisheuvel

“Het ziet er netjes en strak uit…”

Vandaag heb ik, ondanks het weer, het gedenkteken gezien. De dag dat het geplaatst werd was het weer beter en dat is natuurlijk prettig.

Het ziet er netjes en strak uit en is precies zo zoals in het ontwerp. Ook andere familieleden hebben het gezien en zijn er tevreden over.

maart 2017
Hernen

“…heel blij met het resultaat!”

Iedereen is inmiddels weer langsgeweest en we zijn heel blij met het resultaat! Heel mooi geworden! Dank je wel en vriendelijke groet.

maart 2017
Wilnis

“…doorgeven dat ik bijzonder tevreden ben.”

Ik ben net wezen kijken bij het geplaatste gedenkteken en wil doorgeven dat ik bijzonder tevreden ben. Complimenten!

april 2017
Wissenkerke

“…volledig overeen met mijn verwachtingen.”

Mijn excuses voor mijn laattijdige reactie. Ben heden juist terug van een handelsreis in het buitenland en heb nog even de kans gehad om het graf te bezoeken

Het ziet er heel goed uit en komt volledig overeen met mijn verwachtingen.

april 2017
Lommel (België)

“…heel veel dank voor alles…”

Inmiddels ben ik bij het graf van mijn ouders geweest en ik wil je laten weten dat ik het erg mooi vindt geworden. Helemaal perfect. Nogmaals heel veel dank voor alles wat jullie gedaan hebben.

mei 2017
Mijdrecht