Waar vindt u Leaf Memorials?

Kom langs voor advies voor een betaalbaar gedenkteken

Bij het uitzoeken van een betaalbaar gedenkteken wilt u antwoord op een hoop vragen. Zijn er bijkomende kosten? Moet ik betalen voor de plaatsing? Of hoe ziet het er in het echt uit? Een bezoek aan een showroom geeft u antwoord op deze vragen. Hier kunt u samen met een adviseur rustig rondkijken of een vrijblijvend ontwerp laten maken. In veel gevallen kunt u zonder afspraak terecht maar we raden u aan om uw bezoek van tevoren aan te kondigen.Den Hollandsche Gedenktekens Elst

Pascalweg 3

In onze showroom in Elst kunt u vrijblijvend een afspraak maken voor het laten ontwerpen van een urn op maat. U kunt zelf ideeën aandragen of onze adviseur de vrijheid geven. Lees hier over maatwerk urnen.

inspiratiewinkel Elst Uw adviseur: Leonieke Terlouw
Bel: 0481 – 371 333
maak een afspraak

Den Hollandsche Gedenktekens Mijdrecht

Vermogenweg 15

In onze showroom in Mijdrecht kunt u vrijblijvend een afspraak maken voor het laten ontwerpen van een urn op maat. U kunt zelf ideeën aandragen of onze adviseur de vrijheid geven. Lees hier over maatwerk urnen.

inspiratiewinkel Mijdrecht Uw adviseur: Marco Fronik
Bel: 0297 – 231 010
maak een afspraak

Den Hollandsche Gedenktekens Rotterdam

Straatweg 35A

In onze showroom in Rotterdam kunt u vrijblijvend een afspraak maken voor het laten ontwerpen van een urn op maat. U kunt zelf ideeën aandragen of onze adviseur de vrijheid geven. Lees hier over maatwerk urnen.

inspiratiewinkel Rotterdam Uw adviseur: Anneke Ruitenberg
Bel: 010 – 307 2842
maak een afspraak

Den Hollandsche Gedenktekens Wezep

Ampèrestraat 4

In onze showroom in Wezep kunt u vrijblijvend een afspraak maken voor het laten ontwerpen van een urn op maat. U kunt zelf ideeën aandragen of onze adviseur de vrijheid geven. Lees hier over maatwerk urnen.

inspiratiewinkel Wezep Uw adviseur: Karsten Flier
Bel: 038 – 2022 305
maak een afspraak

Den Hollandsche Gedenktekens Tilburg

Lannerstraat 1

In onze showroom in Tilburg kunt u vrijblijvend een afspraak maken voor het laten ontwerpen van een urn op maat. U kunt zelf ideeën aandragen of onze adviseur de vrijheid geven. Lees hier over maatwerk urnen.

inspiratiewinkel Tilburg Uw adviseur: Geert van der Wielen
Bel: 013 – 203 2241
maak een afspraak

Den Hollandsche Gedenktekens Culemborg

Staalweg 15B

In onze showroom in Culemborg kunt u vrijblijvend een afspraak maken voor het laten ontwerpen van een urn op maat. U kunt zelf ideeën aandragen of onze adviseur de vrijheid geven. Lees hier over maatwerk urnen.

inspiratiewinkel Culemborg Uw adviseur: Ben Dammers
Bel: 0345 – 342 171
maak een afspraak

Den Hollandsche Gedenktekens Ochten

Mercuriusweg 5B

In onze showroom in Ochten kunt u vrijblijvend een afspraak maken voor het laten ontwerpen van een urn op maat. U kunt zelf ideeën aandragen of onze adviseur de vrijheid geven. Lees hier over maatwerk urnen.

inspiratiewinkel Ochten Uw adviseur: Ben Dammers
Bel:
maak een afspraak

Den Hollandsche Gedenktekens Drachten

Tussendiepen 59

In onze showroom in Drachten kunt u vrijblijvend een afspraak maken voor het laten ontwerpen van een urn op maat. U kunt zelf ideeën aandragen of onze adviseur de vrijheid geven. Lees hier over maatwerk urnen.

inspiratiewinkel Drachten Uw adviseur: Nutte Visser
Bel: 0512 – 2021 31
maak een afspraak

Den Hollandsche Gedenktekens Meppel

Eekhorstweg 6

In onze showroom in Meppel kunt u vrijblijvend een afspraak maken voor het laten ontwerpen van een urn op maat. U kunt zelf ideeën aandragen of onze adviseur de vrijheid geven. Lees hier over maatwerk urnen.

inspiratiewinkel Meppel Uw adviseur: Frederique van Loo
Bel: 0522 - 7002 81
maak een afspraak

Den Hollandsche Gedenktekens Groningen

Moermanskweg 2-1

In onze showroom in Groningen kunt u vrijblijvend een afspraak maken voor het laten ontwerpen van een urn op maat. U kunt zelf ideeën aandragen of onze adviseur de vrijheid geven. Lees hier over maatwerk urnen.

inspiratiewinkel Groningen Uw adviseur: Trees Vriezema
Bel: 050 – 2115 356
maak een afspraak

Den Hollandsche Gedenktekens Zwolle

Galvaniweg 4a

In onze showroom in Zwolle kunt u vrijblijvend een afspraak maken voor het laten ontwerpen van een urn op maat. U kunt zelf ideeën aandragen of onze adviseur de vrijheid geven. Lees hier over maatwerk urnen.

inspiratiewinkel Zwolle Uw adviseur: Carla Mars
Bel: 038 – 2022 703
maak een afspraak

Den Hollandsche Gedenktekens Dokkum

Beurtvaart 6a

In onze showroom in Dokkum kunt u vrijblijvend een afspraak maken voor het laten ontwerpen van een urn op maat. U kunt zelf ideeën aandragen of onze adviseur de vrijheid geven. Lees hier over maatwerk urnen.

inspiratiewinkel Dokkum Uw adviseur: Nutte Visser
Bel: 0519 – 7002 26
maak een afspraak

Den Hollandsche Gedenktekens Hardenberg

Oldemeijerweg 3

In onze showroom in Hardenberg kunt u vrijblijvend een afspraak maken voor het laten ontwerpen van een urn op maat. U kunt zelf ideeën aandragen of onze adviseur de vrijheid geven. Lees hier over maatwerk urnen.

inspiratiewinkel Hardenberg Uw adviseur:
Bel: 0523 – 5221 31
maak een afspraak

Den Hollandsche Gedenktekens Hoogeveen

A.G. Bellstraat 23

In onze showroom in Hoogeveen kunt u vrijblijvend een afspraak maken voor het laten ontwerpen van een urn op maat. U kunt zelf ideeën aandragen of onze adviseur de vrijheid geven. Lees hier over maatwerk urnen.

inspiratiewinkel Hoogeveen Uw adviseur: Nutte Visser
Bel: 0528 – 5221 54
maak een afspraak

Den Hollandsche Gedenktekens Sneek

Pottenbakkersstraat 20a

In onze showroom in Sneek kunt u vrijblijvend een afspraak maken voor het laten ontwerpen van een urn op maat. U kunt zelf ideeën aandragen of onze adviseur de vrijheid geven. Lees hier over maatwerk urnen.

inspiratiewinkel Sneek Uw adviseur: Nutte Visser
Bel: 0515 – 2270 08
maak een afspraak

Den Hollandsche Gedenktekens Steenwijk

Stationsstraat 42-44

In onze showroom in Steenwijk kunt u vrijblijvend een afspraak maken voor het laten ontwerpen van een urn op maat. U kunt zelf ideeën aandragen of onze adviseur de vrijheid geven. Lees hier over maatwerk urnen.

inspiratiewinkel Steenwijk Uw adviseur: Sjaco Maat
Bel: 0521 – 7002 59
maak een afspraak

Den Hollandsche Gedenktekens Amsterdam

Eudorinastraat 6

In onze showroom in Amsterdam kunt u vrijblijvend een afspraak maken voor het laten ontwerpen van een urn op maat. U kunt zelf ideeën aandragen of onze adviseur de vrijheid geven. Lees hier over maatwerk urnen.

inspiratiewinkel Amsterdam Uw adviseur: Marco Fronik
Bel: 020 - 244 29 44
maak een afspraak

Den Hollandsche Gedenktekens Leeuwarden

In onze showroom in Leeuwarden kunt u vrijblijvend een afspraak maken voor het laten ontwerpen van een urn op maat. U kunt zelf ideeën aandragen of onze adviseur de vrijheid geven. Lees hier over maatwerk urnen.

inspiratiewinkel Leeuwarden Uw adviseur:
Bel:
maak een afspraak

Den Hollandsche Gedenktekens Assen

In onze showroom in Assen kunt u vrijblijvend een afspraak maken voor het laten ontwerpen van een urn op maat. U kunt zelf ideeën aandragen of onze adviseur de vrijheid geven. Lees hier over maatwerk urnen.

inspiratiewinkel Assen Uw adviseur:
Bel:
maak een afspraak

Den Hollandsche Gedenktekens Hengelo

In onze showroom in Hengelo kunt u vrijblijvend een afspraak maken voor het laten ontwerpen van een urn op maat. U kunt zelf ideeën aandragen of onze adviseur de vrijheid geven. Lees hier over maatwerk urnen.

inspiratiewinkel Hengelo Uw adviseur:
Bel:
maak een afspraak

Den Hollandsche Gedenktekens Harderwijk

In onze showroom in Harderwijk kunt u vrijblijvend een afspraak maken voor het laten ontwerpen van een urn op maat. U kunt zelf ideeën aandragen of onze adviseur de vrijheid geven. Lees hier over maatwerk urnen.

inspiratiewinkel Harderwijk Uw adviseur:
Bel:
maak een afspraak

Den Hollandsche Gedenktekens Apeldoorn

Vlijtseweg 236

In onze showroom in Apeldoorn kunt u vrijblijvend een afspraak maken voor het laten ontwerpen van een urn op maat. U kunt zelf ideeën aandragen of onze adviseur de vrijheid geven. Lees hier over maatwerk urnen.

inspiratiewinkel Apeldoorn Uw adviseur: Karsten Flier
Bel: 055 203 24 78
maak een afspraak

Den Hollandsche Gedenktekens Amersfoort

Utrechtseweg 266

In onze showroom in Amersfoort kunt u vrijblijvend een afspraak maken voor het laten ontwerpen van een urn op maat. U kunt zelf ideeën aandragen of onze adviseur de vrijheid geven. Lees hier over maatwerk urnen.

inspiratiewinkel Amersfoort Uw adviseur: Ben Dammers
Bel:
maak een afspraak

Den Hollandsche Gedenktekens Eindhoven

In onze showroom in Eindhoven kunt u vrijblijvend een afspraak maken voor het laten ontwerpen van een urn op maat. U kunt zelf ideeën aandragen of onze adviseur de vrijheid geven. Lees hier over maatwerk urnen.

inspiratiewinkel Eindhoven Uw adviseur:
Bel:
maak een afspraak

Den Hollandsche Gedenktekens Breda

In onze showroom in Breda kunt u vrijblijvend een afspraak maken voor het laten ontwerpen van een urn op maat. U kunt zelf ideeën aandragen of onze adviseur de vrijheid geven. Lees hier over maatwerk urnen.

inspiratiewinkel Breda Uw adviseur:
Bel:
maak een afspraak

Den Hollandsche Gedenktekens Turnhout

In onze showroom in Turnhout kunt u vrijblijvend een afspraak maken voor het laten ontwerpen van een urn op maat. U kunt zelf ideeën aandragen of onze adviseur de vrijheid geven. Lees hier over maatwerk urnen.

inspiratiewinkel Turnhout Uw adviseur:
Bel:
maak een afspraak

Den Hollandsche Gedenktekens Nieuwegein

Structuurbaan 1

In onze showroom in Nieuwegein kunt u vrijblijvend een afspraak maken voor het laten ontwerpen van een urn op maat. U kunt zelf ideeën aandragen of onze adviseur de vrijheid geven. Lees hier over maatwerk urnen.

inspiratiewinkel Nieuwegein Uw adviseur: Ben Dammers
Bel:
maak een afspraak

Den Hollandsche Gedenktekens Barneveld

Ambachtsweg 2

In onze showroom in Barneveld kunt u vrijblijvend een afspraak maken voor het laten ontwerpen van een urn op maat. U kunt zelf ideeën aandragen of onze adviseur de vrijheid geven. Lees hier over maatwerk urnen.

inspiratiewinkel Barneveld Uw adviseur: Kees Ruggenberg
Bel: 0342 401 315
maak een afspraak

Den Hollandsche Gedenktekens Kampen

Carlsonstraat 11

In onze showroom in Kampen kunt u vrijblijvend een afspraak maken voor het laten ontwerpen van een urn op maat. U kunt zelf ideeën aandragen of onze adviseur de vrijheid geven. Lees hier over maatwerk urnen.

inspiratiewinkel Kampen Uw adviseur: Kees Ruggenberg
Bel: 038 33 121 75
maak een afspraak

Gedenken Joure

Jonkersbosje 11

In onze showroom in Joure kunt u vrijblijvend een afspraak maken voor het laten ontwerpen van een urn op maat. U kunt zelf ideeën aandragen of onze adviseur de vrijheid geven. Lees hier over maatwerk urnen.

inspiratiewinkel Joure Uw adviseur: Familie Sinnema
Bel: 0513 – 201 153
maak een afspraak